O educatoare din București, în vârstă de 48 de ani, a fost ucisă în locuința sa, de către soțul ei, cu care era în proces de divorț, iar Poliția Capitalei a anunțat luni că bărbatul a fost găsit, după patru zile de la comiterea crimei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliția Capitalei a anunțat luni că în 12 august, în jurul orei 14:00, prin apel 112 a fost anunțată că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care avea mai multe răni pe corp.

Principalul suspect pentru comiterea crimei a fost depistat luni, urmând să fie dus la audieri, a mai precizat Poliția Capitalei.

Conform stirilorprotv, victima avea 48 de ani și fusese educatoare, iar principalul suspect este soțul acesteia, cu care femeia era în divorț. Cei doi aveau împreună două fete.

De-a lungul timpului, femeia a obținut mai multe ordine de protecție, unele date de poliție, altele la cererea procurorului, prin care i se impunea fostului soț să se apropie de domiciliul femeii la distanțe mai mici de câteva sute de metri. Si fiica cea mare a suspectului a obținut un asemenea ordin de protecție, dar în ultima perioadă aceste interdicții nu au mai fost prelungite, conform stirilor protv.