Un băiat de 15 ani s-a electrocutat după ce, sâmbătă seara, s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă, garat la Roman, pentru a-şi face un selfie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că băiatul a fost găsit căzut lângă vagon, transmite Agerpres.

"Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă şi s-a electrocutat. Băiatul era căzut lângă vagon. Acesta prezenta arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a precizat locotenentul Irina Popa.

Medicii UPU Roman au solicitat transferul la Bucureşti astfel că victima a fost transportată cu o ambulanţă la Bacău de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

Incidentul vine după ce, weekendul trecut, o adolescenta de 15 ani a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corporală, iar o doua, de 14 ani, pe 2% din suprafața corpului, după ce s-au electrocutat urcându-se pe un marfar garat în stația CFR Roman pentru a-și face fotografii.