SONDAJ. Cum credeți că se raportează societatea românească la comunitatea LGBTQ+?

de Redacția     HotNews.ro
Sâmbătă, 14 august 2021, 13:58 Actualitate | Esenţial


Sondaj
Foto: Hotnews
Marșul Diversității, Bucharest Pride, va avea loc astăzi de la ora 17, în București, pe Calea Victoriei. Primăria Capitalei a anunțat că a autorizat marșul în limita a 500 de participanți, în contextul pandemiei COVID-19. Organizatorii spun însă că se așteaptă la un număr mult mai mare, cum s-a întâmplat și în anii precedenți.

În replică la Marșul Diversității, în București se desfășoară și "Marșul Normalității" organizat de Noua Dreaptă. Pe durata celor două manifestații, circulația rutieră va fi restricționată în centrul Bucureștiului.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10691 vizualizari

 • -8 (60 voturi)    
  Chestia e simpla (Sâmbătă, 14 august 2021, 14:57)

  VOX. [utilizator]

  Daca ne-ar lasa in pace, i-am lasa in pace.
  • +6 (32 voturi)    
   Esti ofensat? (Sâmbătă, 14 august 2021, 16:31)

   mihai32 [utilizator] i-a raspuns lui VOX.

   Cam greu cu ofensatii astia de serviciu care se simt deranjati de simpla existenta a LGBTQ+
 • +13 (57 voturi)    
  Este intoleranta (Sâmbătă, 14 august 2021, 15:40)

  Ioan.Toma [utilizator]

  Ca orice societate inapoiata.
  • +5 (27 voturi)    
   La rele sunem campioni (Sâmbătă, 14 august 2021, 17:58)

   landromat [utilizator] i-a raspuns lui Ioan.Toma

   coruptie, minciuni, intoleranta...dar mai exista sperante. Referendumul CpF a picat, ceea ce da sperante.
 • -7 (27 voturi)    
  Mandrie = Fudulie, Fala (Sâmbătă, 14 august 2021, 18:09)

  Claudiu. [utilizator]

  Eu nu inteleg de ce oamenii astia sunt mandrii de ei?!
 • -6 (18 voturi)    
  Întrebarea e cum ar trebui sa se raporteze (Sâmbătă, 14 august 2021, 18:11)

  Setalcott [utilizator]

  Se raporteaza cum ii spune Hollywoodul și GLAAD. Marea majoritate e prea putin inteligenta sa reziste îndoctrinării.

  https://www.youtube.com/watch?v=nSuN71u58OU
  • -7 (25 voturi)    
   Comunitatea LGB doreste sa obtina reactii (Sâmbătă, 14 august 2021, 19:01)

   taro [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   si sa fie in centrul atentiei. Fiecare actiune devine din ce in ce mai radicala pentru a atrage reactii.

   Din si giganti tech si entertainment au adoptat acelasi mesaj si platforma. Ce e mult mai grav multe din filmele pentru copii au devenit medii pentru propaganda LGB.

   Filmul Cenusareasa facut anul asta are in rolul zanei un transexual negru! Ok, cine isi duce copilul sa vada filmul?
  • +9 (23 voturi)    
   mda (Sâmbătă, 14 august 2021, 19:06)

   cicoare [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   "majoritate e prea putin inteligenta". Cu jigniri din astea n-o sa castigati niciodata simpatia majoritatii. Opinia majoritatii e efectul confruntari intre 2 viziuni, cea conservatoare si cea liberala. Faptul ca majoritatea a ales tabara semnifica esecul taberei conservatoare in a-si sustine convingator pozitia.

   Si ca urmare isi revarsa acum frustarile pe majoritatea "prea putin inteligenta" ca sa-i inteleaga. Nu e "demna" de voi acesta majoritate. Ati pierdut razboiul cultural si acum blamati oamenii ca nu va urmeaza in marsul intolerantei.

   Majoritatea e lucida, voi ati cazut intr-o adanca intunecime a mintii.

   Dovada si videoclipul postat .Hahaha...Right cant meme :)))) Sursa originala
   https://www.youtube.com/watch?v=ArOQF4kadHA
   • -7 (11 voturi)    
    Jignirile funcționează dacă ai LGBT de partea ta (Sâmbătă, 14 august 2021, 23:27)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui cicoare

    Ce confruntare? Arata-mi un punct de vedere conservator pe Hotnews. Arata-mi unul oriunde în presa mainstream - unul pe bune, nu selectat tot după instrucțiunile din After the Ball (Kirk&Madson, 1989). "The objective îs to make homo hațing beliefs and actions look so nasty that average Americans will want to disassociate themselves from them. This of course is a variant of the process of jamming. We intend by this tactic to make the very expression of homo hatred so discreditable that even the intransigents, the vocally opposed, will be silenced in public like racists and antisemites are today. The best way to make homo hatred look bad is to vilify those who victimize gays. The public should be shown images of ranting homo haters whose traits and attitudes apal and anger middle America. "
    Iata cum arata marile "dezbateri" intelectuale câștigate în opinia publica: "ati cazut intr-o adanca intunecime a mintii". Varianta soft: "You are very very uneducated" - către posesor de doctorat la Notre Dame University pe CNN.

    https://www.youtube.com/watch?v=vrk1R-3X9Hc
    • +4 (6 voturi)    
     ati pierdut, e vina voastra (Duminică, 15 august 2021, 11:55)

     cicoare [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

     e absud sa dati vina pe altii pentru esecul vostru. SUA este un stat democratic in care fiecare parte si-a putut spune parerea, LGBT pornind cu un deavantaj enorm, opinia publica fiind impotriva lor si situatia lor juridica fiind net inferioara majoritatii.

     Deseori erau victimele abuzurilor politiei. Si cu toate astea punctul lor de vedere a castigat simpatia majoritatii populatiei, care acum este de acord cu revendicarile lor. De aceea acum au drept de casatorie si adoptie.

     Faptul ca nu exista puncte de vedere conservatoare in presa mainstream este rezultatul acestei batalii castigate. Nimeni nu vrea sa se asocieze cu o ideologie intoleranta. E acelasi motiv pentru care nu vezi articole rasiste sau xenofobe.

     E bun simt, normalitate si sanatate morala. Faptul ca va plangeti ca presa nu va trateaza in mod egal e absurd, nu are cum sa trateze victima si agresorul in mod egal. Ar legitima abuzul si nedreptatea.

     Intrebarea e de ce conservatorismul modern american a devenit atat de radical, incapabil sa se reformeze si sa accepte tolranta si principiile democratice ale statului de drept?

     P.S. Care e problema cu citatul? LGBT are dreptul sa-si aleaga calea cea mai potrivita de promovare si daca o face inteligent cu atat mai bine. Ani de zile au fost irositi cu strategii sortite esecului si in sfarsit au gasit calea eficienta de a-si promova cauza.

     Este o dovada de inteligenta, perseverenta si eficacitate. Si a dat rezultate. Voi va plangeti acum ca altii au fost mai eficienti decat voi, in loc sa va asumati responsabilitatea pentru propriul esec.

     A da vina pe altii pentru propriile greseli, in conditiile in care ati concurat nu egal, ci de pe pozitii de superioaritate cu avantaje evidente, este o dovada de imaturitate si de neacceptare a realitatii. Ati pierdut pe mana voastra. Acceptati consecintele si nu va mai plangeti.
     • 0 (0 voturi)    
      Am pierdut (Duminică, 15 august 2021, 19:09)

      Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui cicoare

      Dar ce am pierdut anume?
      Pana la urma trebuie sa dam dreptate postmodernilor din școala de la Frankfurt: dezbaterea rațională, recurgerea la logica, apelurile la toleranta, tot fundamentul modernitatii nu sunt decât paravane pentru a masca lupta pentru putere. Nu contează decât puterea, argumentele care apelează la orice realitate obiectiva sunt o iluzie și o scamatorie.
      Conservatorii au pierdut pentru ca s-au lăsat convinși de minciunile liberalilor, au îmbrățișat modernismul pana în pânzele albe, în timp ce liberalii s-au transformat în postmoderni și au schimbat placa deîndată ce au obținut puterea.
      Conservatorii au pierdut pentru ca sunt constrânși de morala creștină, pe când post-modernii, atei fiind, nu știu de nici o morala. Minciuna, calomnia, manipularea, ipocrizia, dublul standard puse în slujba cauzei, a luptei pentru putere, nu constituie nici o problema pentru cei eliberați de constrângerile trecutului.
      Trebuie mare atenție cu admisiunile astea ca progresismul a castigat: întreaga sa putere deriva din pozarea în victima perpetua. Asta e rețeta puterii absolute: când ai la cheremul tau armata, statul, mass-media, mediul academic, big business, showbiz... sa convingi lumea ca ești victima.
      Dar evenimentele din Afganistan ne transmit tuturor o prevestire ca victoriile sunt de scurta durata. Cum ar zice marxistii, occidentul are contradicții interne insolubile. Occidentul este în declin - previzibil și binemeritat, în timp ce China este în ascensiune. Liberalismul atotputernic este steril, la propriu, și se perpetueaza parazitand societățile tradiționale pe care le momește cu bunăstare materială și le corupe cu morala lui contra naturii. Dar la un moment dat populațiile de parazitat se vor termina și atunci se va vedea cine va câștigă lupta pentru putere: armata americană de lesbiene anti-americane sau armata chineza de patrioți și naționaliști.

      https://www.youtube.com/watch?v=p6LUjUbikkk
     • 0 (0 voturi)    
      De ce am pierdut (Duminică, 15 august 2021, 19:23)

      Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui cicoare

      O Contributoare, Adela Toplean:

      "...Oamenii sunt incapabili să delibereze rațional pe probleme care îi privesc direct. N-au nici cel mai mic chef să-și pună capul la contribuție. Aș plusa: nu sunt doar intelectualmente, ci și moralmente depășiți de situațiile interumane cu mize reale. De fapt, ei n-au niciun chef să fie realmente solicitați din punct de vedere uman în nicio direcție...
      Agregarea politică a unor indivizi ale căror minți rătăcesc anxios de la un fapt înspăimântător la altul, se face în cel mai bun caz prin încadrări ideologice grosolane: cele mai multe grupări politice se revendică exact de la acele valori spre care s-a nimerit să le poarte în acel moment vântul schimbării.
      Agregarea politică nu are loc, așadar, prin interpretare și prin dezbatere (fie ea și una simulată), ci exclusiv irațional, prin apelul la pasiuni....
      De secole bune, stânga progresistă supralicitează schimbarea, iar dreapta reacționară se teme de ea. E pertinent să spui că extremismul, ca tip de atitudine, e necesarmente ofensiv, mereu gata să protesteze...
      Extremismul e, în orice caz, intim legat de dorința de înnoire a ființei umane, de unde suspiciunea că orice extremism e, de fapt, nutrit de o sensibilitate de stânga. Cu cât mai mare predispoziția societății spre schimbare, cu atât mai frecvente inițiativele de schimbare pe agendele politice și individuale....
      Cu cât mai numeroase schimbările, cu atât mai numeroase extremismele...
      Extremismul pare absolvit de orice culpă: o dată din cauza frecvenței sale crescute (cu consecința imediată: devalorizarea sa) și încă o dată din cauza caracterul său irațional, pasional, căci ce folos să combați pasiunile oamenilor?
      Cum totul se reduce la înclinații pasionale și proastă gestiune emoțională, ce folos să mai stabilești rațional în ce constă o poziționare politică fermă? La ce bun să analizezi doctrine? Să interpretezi politic o acțiune civică a devenit, practic, o pierdere de vreme!"

      https://www.contributors.ro/de-ce-ne-am-radicali
 • -4 (24 voturi)    
  Daca ar fi destepti ar merge (Sâmbătă, 14 august 2021, 18:26)

  John M. [utilizator]

  pe principiul armatei americane DON'T ASK, DON'T TELL
  Dar fiindca nu sunt, demonstreaza pe Calea Victoriei ca sa ne sfideze si sa ne intareasca prejudecatile...
  • +9 (23 voturi)    
   ????? (Sâmbătă, 14 august 2021, 19:22)

   krank [utilizator] i-a raspuns lui John M.

   DON'T ASK, DON'T TELL nu mai e in vigoare de 10 ani. Acum Armata SUA accepta persoanele care se declara deschis gay si lesbiene.

   Cu ce te sfideaza pe tine? Ca isi exercita un drept constitutional? Dupa voi i-ati tine legati in case ca sa nu va deranjeze.
   • -5 (7 voturi)    
    Exista articol in Constitutia Romaniei (Duminică, 15 august 2021, 6:51)

    John M. [utilizator] i-a raspuns lui krank

    care garanteaza dreptul homosexualilor de a-si demonstra "aptitudinile" in public?! Daca da, foarte fancy...nici cea americana, considerata cea mai buna din lume, nu contine un lucru atat de inaltator...
    • +7 (7 voturi)    
     Articolul 30 (Duminică, 15 august 2021, 10:25)

     Alui [utilizator] i-a raspuns lui John M.

     .
    • +5 (9 voturi)    
     ce intelegi tu prin aptitudini? (Duminică, 15 august 2021, 10:29)

     uncle.sam [utilizator] i-a raspuns lui John M.

     au facut un mars, drept pe care il au in calitate de cetateni. Cu ce te afecteaza?
  • +7 (23 voturi)    
   Oricare demonstratie stradala. (Sâmbătă, 14 august 2021, 19:28)

   PowerIon [utilizator] i-a raspuns lui John M.

   e o forma de activism. Trebuie sa arati ca existi ca sa poti sa-ti ceri drepturi.
   In viata de toate zilele nu deranjeaza pe nimeni.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by