Paul de România, fără urmă la mai bine de 7 luni de la condamnarea sa în dosarul Ferma Băneasa / Care este situația altor 9 mari fugari ai României

de I.H.     HotNews.ro
Joi, 12 august 2021, 6:47 Actualitate | Esenţial


Printul Paul
Foto: AGERPRES
Paul de România este dispărut fără urmă, fiind dat în urmărire în decembrie 2020, când a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa. El a fugit din țară. Din lista celor 10 mari fugari, doar în cazul a 2 - Avraham Morgenstern și Cristian Rizea - procedurile de extrădare sunt în curs.

În 17 decembrie 2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat verdictul final în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, iar Prinţul Paul a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În prima instanță, el primise 3 ani cu suspendare.

Acuzaţiile vizează infracţiuni comise în perioada 2006 - 2013, pentru obținerea unor bunuri de o valoare deosebită, printre care Pădurea Snagov şi Ferma Regală Băneasa, revendicate fără drept de Paul de România. Prejudiciul în acest dosar depășește 145 de milioane de euro, 135 de milioane de euro reprezentând numai contravaloarea terenurilor fostei ferme regale de la Băneasa, iar 10 milioane de euro, pădurea Fundu Sacului din Snagov.
După pronunțarea deciziei de condamnare, polițiștii au mers la locuința lui Paul al României, din centrul Capitalei, pentru a-l duce la penitenciar, însă nu l-au găsit acasă. De atunci, el este dat în urmărire internațională și căutat de Poliția Română.

HotNews.ro a solicitat încă de marți un punct de vedere Poliției Române, iar când va fi transmis de instituție îl vom publica.

Lista marilor fugari ai RomânieiPe lista marilor fugari ai României se mai află: Aurel Gabriel Popoviciu, Mario Iorgulescu, Alexander Bogdan Adamescu, Alina Bica, Avraham Morgenstern, Cristian Rizea, Nela Ignatenko, Dragoș Săvulescu și Sebastian Ghiță. Doar în cazul a doi dintre ei procedurile de extrădare sunt în curs, conform informațiilor transmise HotNews.ro de către Ministerul Justiției.


Stadiul procedurilorPrezentăm situația transmisă de Ministerul Justiției, la solicitarea HotNews.ro:

1. Aurel Gabriel Popoviciu

În temeiul mandatului european de arestare emis de către Curtea de Apel București, Secția I penală, instanța competentă din Marea Britanie a dispus predarea la data de 12.07.2019. Popoviciu a formulat apel, care a fost admis la data de 11.06.2021.

În august 2017, omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare în dosarul Băneasa. Omul de afaceri se afla încă de la acel moment în Marea Britanie.

Conform procurorilor, în perioada 2000-2004, o serie de înţelegeri, cel puţin îndoielnice, între Puiu Popoviciu şi Ioan Niculae Alecu, pe atunci rector al universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, au făcut ca un teren de 224 de hectare să fie cumpărat la un preţ de nimic de către o companie controlată de omul de afaceri.

2. Mario Iorgulescu

În prezent, este localizat în Italia, iar procedura de solicitare a predării se desfășoară în temeiul mandatului european de arestare, care presupune contactul direct între autoritățile judiciare.

În august 2020, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Pe numele lui există un mandat european de arestare emis de Tribunalul București. Procedura se desfășoară pe cale directă, între instanța română și cea italiană. Arestat în lipsă, fiul lui Gino Iorgulescu - aflat în Italia - a sesizat Curtea Constituțională cu trei excepţii de neconstituţionalitate, reclamând că i se încalcă drepturile, inclusiv dreptul la un proces echitabil.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a accidentat mortal cu maşina un tânăr de 24 ani. Procurorii Tribunalului București spun că Mario Iorgulescu era băut şi sub influenţa cocainei. După accident, Iorgulescu jr a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

3. Alexander Bogdan Adamescu

Predarea sa către România a fost dispusă de către autoritățile competente din Marea Britanie. Căile de atac formulate de persoana în cauză au fost epuizate și respinse. Predarea va putea avea loc în momentul în care autoritățile britanice vor comunica Ministerului Justiției român această informație.

În 26 mai 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv arestarea preventivă în lipsă a lui Alexander Adamescu, în dosarul în care este acuzat că, împreună cu tatăl său, omul de afaceri Dan Adamescu (decedat între timp), a dat mită 15.000 de euro şi 23.000 de lei judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa de la Tribunalul Bucureşti, pentru soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.

Adamescu Jr. a încercat să împiedice extrădarea în România, pe motiv că îi sunt încălcate drepturile și că este victima unui proces politic.

În 15 iunie 2021, el a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție, iar dosarul lui a fost trimis spre judecare tot la Tribunalul București.

”Mandatul european de arestare a fost emis anterior, după ce procurorii au făcut numeroase demersuri pentru a asigura prezența inculpatului în fața organelor judiciare, însă acesta a urmărit tergiversarea cercetărilor și în final sustragerea de la urmărirea penală. În baza acestui mandat, inculpatul a fost reținut de autoritățile britanice la data de 13.06.2016, dar nici până în prezent nu a fost predat către România”, spunea DNA.

4. Alina Bica

Se află în Italia, procedura desfășurându-se pe cale directă între instanța română și instanța italiană. Instanța italiană a recunoscut sentința pronunțată în România și a dispus executarea pedepsei în Italia, potrivit legislației italiene.

Fosta șefă a DIICOT a fost condamnată definitiv, în noiembrie 2019, la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzată de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

Ea era dată în urmărire internațională și a fost reținută în iulie 2020 în Italia, unde se afla din 2019. Alina Bica a fugit din România la începutul lui 2018, iar o perioadă s-a aflat în Costa Rica, împreună cu Elena Udrea.

5. Avraham Morgenstern

Procedurile de extrădare sunt în curs.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost condamnat în lipsă, în august 2017, la opt ani de închisoare. El era însă, dispărut, deşi se afla sub control judiciar, în 8 mai 2017 prezentându-se pentru ultima dată la poliţie, conform termenilor controlului judiciar. În 13 iunie Curtea de Apel Bucureşti a emis mandat european de arestare pe numele său.
Fost partener de afaceri şi apropiat al fostului primar Radu Mazăre, Avraham Morgenstern a fost reținut în decembrie 2017 la Buenos Aires, anunța atunci Poliția Română.

În rechizitoriul din februarie 2015, procurorii DNA arătau că, în perioada 2009 - 2014, Morgenstern, în calitate de administrator al Shapir Structures, nu a înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa şi Confort Urban Constanţa şi nici facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte. Astfel, conform DNA, ar fi provocat un prejudiciu bugetului de stat de peste 10.000.000 de euro.

6 Cristian Rizea

Procedurile de extrădare sunt în curs.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost condamnat definitiv în 2019 la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor. El a fugit în Republica Moldova.

În noiembrie 2020, fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a anunțat că i-a retras cetățenia lui Cristian Rizea. ​Dodon susținea că nu el i-ar fi acordat cetățenia moldovenească fostului deputat PSD, că i-o va retrage și-l va extrăda în România.

În martie 2021, Cristian Rizea a fost trimis în judecată de Procuratura din Republica Moldova, pentru fals în declarații comis la obținerea cetățeniei acestei țări.

Fostul deputat PSD a scos o carte, ”Spovedania lui Rizea” în care acuză mai mulți oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști sau ofițeri din servicii că sunt organizați în grupuri infracționale care au ”jefuit România”.

7. Nela Ignatenko

Persoana căutată se află în Belgia, iar procedura se desfășoară în temeiul unui mandat european de arestare, prin contact direct între autoritatea emitentă și cea de executare.

În 17 decembrie 2020, Nela Ignatenko a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa.

Nela Ignatenko, fost consilier guvernamental în perioada în care premier era Călin Popescu Tăriceanu, a fugit din țară, astfel încât nu a putut fi pus în aplicare mandatul de arestare pe numele ei.

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu) este soția "contelui Albert Alexei von Kloss-Ignatenko, savant-cosmist şi om de ştiinţă iluminist”, un ucrainean care promovează o așa-numită cultură "cosmoumanistă”, care în pandemie vindea "suplimente anti-Covid”, potrivit Europa Liberă.

8. Sebastian Ghiță

Ministerul Justiției a formulat cerere de extrădare în vederea punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă emise de către Înalta Curte de Casație și Justiție și, respectiv, Curtea de Apel Ploiești. Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus achitarea inculpatului, iar Curtea de Apel Ploiești a comunicat faptul că nu mai subzistă motivele prevăzute de lege pentru a se solicita extrădarea. Prin urmare, la solicitarea instanțelor de judecată, Ministerul Justiției a retras cererea de extrădare. În prezent, Ministerul Justiției nu are cunoștință să fi fost emis cu privire la acesta vreun mandat de arestare preventivă/mandat de executare a pedepsei închisorii.

9. Paul de România

Ministerul Justiției spune că nu deține informații cu privire la situația acestuia.

10. Dragoș Săvulescu

Fostul acţionar de la Dinamo Dragoş Săvulescu a fost condamnat în februarie 2019 la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, în care au primit condamnări și fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al clubului Dinamo Cristian Borcea.

Omul de afaceri a fugit din țară înainte ca instanţa să îl condamne definitiv şi s-a stabilit în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli a respins cererea României de extrădare. Mai mult, judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare în doi ani şi cinci luni, dar cu suspendare pe teritoriul Italiei.

El a fost reținut duminică noapte de autoritățile din Grecia, pe insula Mykonos. Săvulescu a fost pus în libertate, dar a fost plasat sub control judiciar printr-o decizie de miercuri a magistraților greci, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Potrivit surselor citate, el nu poate părăsi Grecia până nu va fi judecată cererea de predare, adică punerea în executare a mandatului european, cel mai probabil în luna septembrie.

Ministerul Justiţiei a transmis că instanţa din Grecia este competentă să decidă asupra modalităţii de executare a mandatului european de arestare emis pe numele lui Dragoș Săvulescu şi predării acestuia.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

33015 vizualizari

 • +16 (20 voturi)    
  pe (Joi, 12 august 2021, 7:40)

  nahir [utilizator]

  Prins Pol l-o fi trimis mamițica Lia după pemperși pentru ăla micu și s-a rătăcit printre rafturile din magazin pline cu tetine.
  • +4 (4 voturi)    
   Felicitari hotnews (Joi, 12 august 2021, 11:36)

   Fanel01 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   Transparenta
  • +3 (9 voturi)    
   Doar doi de pe lista nu sunt clar localizati (Joi, 12 august 2021, 11:53)

   animatron [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   In rest, toti ceilalti sunt arestati si/sau in curs de extradare, iar dna Bica face puscarie in Italia.

   Cu dl Ghita problema a fost si la noi (probabil protejat de SRI) si la sarbi (protejat de serviciile de acolo, din motive obscure), iar pana la urma a fost anulata condamnarea sa initiala, deci e inutil sa mai vorbim de acest individ deocamdata, pana la noi probe/inculpari.

   Ramane un singur "necunoscut", dl Paul zis "de Romania", el e singurul despre care nu stie unde este.

   E buna ideea de a vedea lunar o astfel de lista, dupa modelul faimoasei liste publicate de FBI cu cei mai cautati fugari.
 • +20 (24 voturi)    
  Felicitari HotNews (Joi, 12 august 2021, 7:55)

  ivana.tiberiu1375394274205 [utilizator]

  Felicit HotNews pentru aceasta initiativa, ceruta si mentionata de cititori cu cateva zile in urma. Lista trebuie prezetata periodic in acelasi format, adica lunar sau trimestrial sau cand apar elemente noi, cum se decide. De asemenea o lista cu cei care au omorat oameni in accidente de circulatie si sunt liberi fara condamnari ar fi binevenita, mai stim si noi ce face Mario Iorgulescu, Serban Huidu si altii
  • +16 (20 voturi)    
   Huidu are socru P$Dist (Joi, 12 august 2021, 8:08)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui ivana.tiberiu1375394274205

   Implicit are “imunitate” dobandita prin apartenenta la GIO
   • -11 (11 voturi)    
    Da, sa stii ca are imunitate (Joi, 12 august 2021, 14:47)

    Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Datorita socrului PSD-ist, la fel ca Dragnea cu superimunitatea lui, care a intrat la parnaie pentru nimic.
    Mai bine zis ca ar fi avut imunitatea daca ar fi fost prin USR sau PNL-PDL, ori daca l-ar fi chemat Basescu, Iohannis, Orban, Citu, Barna etc.
    Zici rezist si tragi apa dupa gunoaie.
    • +2 (2 voturi)    
     vrei sa zici (Vineri, 13 august 2021, 11:24)

     varavara [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

     despre dragnea ca nu a intrat la parnaie pentru ce de fapt trebuia, pentru milioanele de euro furate, pentru devalizarea activelor importante din Teleorman pe care si le-a tras in mod personal.
     Pentru astea trebuia sa obtina inchisoare pe viata nu 3 ani,
 • -24 (48 voturi)    
  Familia regala, de o lasitate rusinoasa. (Joi, 12 august 2021, 8:33)

  Tulai doamne [utilizator]

  ... dupa ce Mihai a fugit las din Romania cu un tren incarcat cu valori astronomice., dupa ce a pierdut totul la bursa, iata ca revenit dupa 89 in Romania ca sa- si revendice si restul averii. Familia regala a pus mana pe Peles, Bran, castelul de vanatoare din Savarsin etc,etc, toate construite din banii poporului. Au venit si debarcat in Tara la Turnu Severin, cu o valiza. Averea din domatii, impozite, alte venituri legale si ilegale. Cine a ordonat retrocedarea acestor valori istorice, ori a fost nebun, ori inconstient. Retrocedam si castelul Huniadi, stranepotilor acestuia? Retrocedam toate cetatile ramase, umasilor acestora? Retrocedam muzeul Bruckental, umasilor acestuia? Apropos, la multi ani Bruckental, Raluca. �� Acuma aflam ca acesti regali folosesc si mijliace ilicite sa puna mana pe valori imobiliare, doar casinourile din Monte Carlo sunt scumpe. Vai si amar de capul lor, vai si amar de poporul roman, cu astfel de regali.
  • +11 (25 voturi)    
   Ai înghițit pe nemestecate istoria roșie. (Joi, 12 august 2021, 11:02)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Tulai doamne

   .
  • +14 (24 voturi)    
   Mai citeste... (Joi, 12 august 2021, 11:44)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui Tulai doamne

   Ai acum surse de info la care nici securistii cizmarului nu visau.
   Trenuri cu aur!!! De unde?! Exista mai multi bani cash astazi in casele oamenilor decat pe vremea aceea in casele regilor. A lucrat bine propaganda comunista. Tot ce a trebuit a fost un creier gol ca sa planteze asemenea ineptii...
   • -6 (10 voturi)    
    Pai de ce nu ne spui tu ce era in trenul ala (Joi, 12 august 2021, 13:49)

    feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui John M.

    Si de ce s-au deranjat comuniștii sa-i dea trenul regal când puteau sa-l urce într-un camion si sa-l arunce peste graniță? Sau de ce nu l-au arestat si băgat la pârnaie ca pe Maniu si ceilalți? Nu ti s-a părut suspecta niciodată de ce l-au tratat cu mănuși in condițiile când de fapt nu era conducătorul de fapt al României? Sau de ce a așteptat ani de zile pana sa vina cu poveștile nemuritoare ca i-a pus pistolul Groza in piept ( ala se împușca de doua ori înainte sa scoată pistolul de la brăcinar) ba ca i-a arătat pistolul lui ma-sa, ba ca erau 1001 de studenți arestati si ca daca nu plecau comuniștii le făcea felul. Câți au omorât dupa aia ce contează.
    La fel ce contează soldații luați prizonieri dupa 23 august când bilbil anunțase ca totul era aranjat si ca semnase cu puterile acordul de pace. care s-a semnat de fapt pe 12 septembrie si a fost de fapt predare necondiționată . Deci l-a dat jos pe cretinul de antonescu doar ca sa nu sfârșească la Jilava.
    Hai mane zi ne tu istoria adevărată. Ca noi n-am citit nimic la viata noastră.
    • +1 (3 voturi)    
     mai feroviare (Vineri, 13 august 2021, 11:31)

     varavara [utilizator] i-a raspuns lui feroviarul123

     te dai mare cunoscator in ale istoriei dar tu faci comparatii cu totul nepotrivite si aiurea.
     Tu ii compari pe Maniu, Groza, etc... cu regele Mihai? Pai tu uiti ca acesta era ruda cu majoritatea capetelor incoronate din Europa, in primul rand Anglia, iar daca ar fi procedat altfel noul regim comunist instaurat isi aprindea paie in cap cu puterile Europei, nu uita ca razboiul nu se terminase.
     • 0 (0 voturi)    
      Ha , ha , ha (Luni, 23 august 2021, 13:09)

      feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui varavara

      Tu il compari pe Mihăiță pantaloni scurți cu Maniu. Ala a făcut ceva in viata si când i-au pus pistolul in fata le-a zis ceva de dulce. Deaia a murit ca un patriot adevărat in pușcărie nu ca un trădător într-un castel. Li se rupea la comuniști de capetele încoronate din Europa, pe papa-lapte de Nicolae tarul rus nu l-au pus la perete cu toată familia? Si le-a zis cineva ceva? nu. De ce? ca nimeni nu vroia sa mai înceapă un război pentru un dobitoc. Ai auzit de războiul rece? Știi de cate ori era devina cald? De criza rachetelor din Cuba ai auzit? Si tot nu a început războiul. In realitate a sunat telefonul rosu de la Moskva la București si le-a zis stalin sa-l trateze cu mănuși ca mihaita i-a adus pe comuniști la putere la 23 august ( ca de fapt antonescu îi bagase la parnae) .
      Habar nu aveți de istorie, va guduratu la toți penalii mihaita, dragnea etc.
  • 0 (8 voturi)    
   Doamne (Joi, 12 august 2021, 13:45)

   sergiutales [utilizator] i-a raspuns lui Tulai doamne

   Fii serios , baiete! ...Si..."Doamne", se scrie in limba romana doar cu majuscula, baiete!
  • +3 (7 voturi)    
   Nu știu dacă debitați MINCIUNILE (Joi, 12 august 2021, 15:34)

   Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui Tulai doamne

   astea despre Regele Mihai din IGNORANȚĂ sau cu o REA INTENȚIE mizerabilă. Castelul Peleș a fost construit de Regele Carol I STRICT DIN BANII DOMNIEI SALE. Regelui Mihai nu i s-au lăsat nici butonii de la manșetă. A trăit în străinătate din munca lui. Maiestatea Sa Regele Mihai nu a fugit din țară, ci a fost silit să abdice de ruși și de guvernul Petru Groza amenințat cu pistolul și cu executarea a circa o mie de studenți arestați pentru că participaseră la o uriașă manifestație de 8 noiembrie 1945 împotriva comuniștilor și a bolșevicilor lui Stalin care invadaseră România. Paul de România NU A FOST NICIODATĂ RECUNOSCUT DE CASA REGALĂ. L-a lingușit doar președintele Băsescu care, probabil, a închis și ochii la furturile acestuia. Că doar sub protecția unora ca Alina Bica și Elena Udrea s-au petrecut mari furtișaguri din avutul țării. Regele Carol I, Regele Ferdinand Întregitorul, Regele Mihai au iubit România sincer și au făcut tot ce s-a putut ca s-o modernizeze, s-o întregească și s-o apere. Să vă fie rușine!
   • -1 (3 voturi)    
    Minciuni spui tu. (Joi, 12 august 2021, 19:43)

    feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui Leul in iarna

    Carol I de Hohenzollern a venit in România cu o cămașa si o pereche de izmene. Costumul in care a fost încoronat a fost cumpărat de Parlamentul României. Ulterior i-au fost date terenuri si castele ca doar era rege, nu, dar el era sărac lipit pământului. Toată averea regala era de fapt averea României. Nenea Carolica deși avea pământuri grase s-a băgat la furat de la început. Ia cauta Afacerea Strousberg si o sa vezi ca defapt era omul nemților ( mare surpriza) si sifonau banii din România.
 • +8 (20 voturi)    
  romania (Joi, 12 august 2021, 9:03)

  1234_5678 [utilizator]

  Vai de tara asta in care traim. Ai bani, faci ce vrei! Asta este tot ce conteaza. Ca sa nu mai zic, "print"? Printul cui? Romania este monarhie, cumva? Cei drept, politicienii se considera monarhi peste plantatie, dar confomr legii nu exista. Asa ca, "print"? Ce e aia? Ce a facut mucosul acesta ca sa fie print?
  • -2 (6 voturi)    
   Cine e...? (Joi, 12 august 2021, 11:58)

   lucianghe [utilizator] i-a raspuns lui 1234_5678

   E bastardul lui Carolica al 2-lea, asta e!
 • +18 (26 voturi)    
  Prinsul Paul (Joi, 12 august 2021, 9:13)

  IancuJianu [utilizator]

  Care încă nu este prins. La fel ca ceilalți mafioți. Halal justiție... că-i plătim ca să apere infractorii la fel ca pe avocatul popoului.
 • +16 (20 voturi)    
  Marko Attila (Joi, 12 august 2021, 9:26)

  fan3 [utilizator]

  Ce usor "s-a uitat" de Marko Attila, una dintre cele mai mari dare de pe fata "serviciilor" RO.
 • +3 (23 voturi)    
  Printul Salam de Romania (Joi, 12 august 2021, 9:46)

  feroviarul123 [utilizator]

  In realitate este un neica nimeni, născut Hohenzollern dupa care Lambrino dupa care de România. orice prost isi poate schimba numele dar în realitate rămâne tot Salam. Alt ciolanist care umbla dupa efemerul tron al României. Din păcate politicienii nostrii il folosesc ca rezerva ca poate vine o zi si vrem rege si atunci aia care s-au gudurat pe langa el spera sa primească un pic de ciolan. Trebuia boul ala de iliescu sa faca referendum in 90 si sa se consemneze odată pentru totdeauna ca Romania e republica si cei care susțin contrariul sunt persona non grata.
  Oricum omul are stofa de rege: ca și înaintașii lui a băgat mana in banul public pana la coate.
 • +15 (19 voturi)    
  Ușor, ușor faptele se prescriu. (Joi, 12 august 2021, 10:08)

  asavreau [utilizator]

  Așa sa întâmplat cu Ghiță care este liber și fără probleme. Nu ar fi de mirare să fie prin România și nimeni nu are ce-i face. Justiția stabilit că nu are probleme legale. Așa se va întâmpla cu toți. Nu am înțeles dacă Alina Bica este în închisoare în Italia, dacă justiția din Italia a stabilit că poate face sentința în Italia(!).
 • -7 (11 voturi)    
  ee, acum (Joi, 12 august 2021, 11:05)

  cucuveauamov [utilizator]

  sa ne bucuram macar ca l-am descoperit pe puscariasul natiunii
 • +4 (12 voturi)    
  Paul de Puscaria (Joi, 12 august 2021, 11:37)

  cristi_an [utilizator]

  suna mai bine, nu?
  • +4 (8 voturi)    
   Dacă vrei să-i fii naș ? (Joi, 12 august 2021, 12:17)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

   Vezi că nășitul costă. Menționez că așa îl cheamă în acte-Paul de România, deci greșești schimbându-i numele. Nu mai spun că poți fi acuzat de favorizarea infractorului. Lasă miștocăriile pentru când spargi semințe stând pe marginea șanțului. Discutăm de indolența celor care au sarcini pentru băgarea în pușcărie a condamnaților și nu își realizează sarcinile. Nu am auzit de nici-o anchetă și sancțiune în acest sens, dar avem o secție care ar trebui să o facă și nu o face. Și sunt plătiți, chiar foarte bine, dar anchetează numai la ordinul lui Ciolacu. Așa a scăpat și Ghiță, SIIJ a tot cercetat dosarul și a blocat încarcerarea până faptele sau prescris. Dar nu, nu au nici-o vină ! Ticăloșii !
 • 0 (6 voturi)    
  Trebuie initiativa legislativa (Joi, 12 august 2021, 11:51)

  John M. [utilizator]

  pentru infiintarea de agentii particulare de "vanatori de recompense". Statul (politicienii) n-au niciun interes palpabil ca acesti smecheri sa fie prinsi. Daca vreunul cade in plasa din cand in cand, "il vand" publicului prin toate mass-media si se umfla-n pene. Si cam atat...
 • +1 (11 voturi)    
  hehe (Joi, 12 august 2021, 12:05)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  "partenerii" europeni ai romaniei, aia curati si cinstiti, care nu fura, nu iau si nu dau spaga, mictioneaza de fiecare data pe condamnarile si mandatele romanesti pe care le arunca direct la cos cand le primesc :)) bravo, romani, bravo Romania, servitorii europei nu pot fi tratati altfel decat ca niste servitori: jet si ignore!
 • +5 (13 voturi)    
  toti specialii romaniei sunt in cardasie si (Joi, 12 august 2021, 12:10)

  acribion [utilizator]

  protejeaza lichelismul, impostura, hotia, coruptia...
  d'aia sunt speciali buey, stultae!
 • +3 (9 voturi)    
  Eficienta (Joi, 12 august 2021, 14:32)

  VOX. [utilizator]

  Sa mai zica carcotasii ca baietii destepti nu merita sa le platim pensii speciale.
 • -4 (6 voturi)    
  Patrioți (Joi, 12 august 2021, 14:57)

  Namaste! [utilizator]

  model...
 • +5 (11 voturi)    
  Partial adevărat ! (Joi, 12 august 2021, 15:04)

  Observatory [utilizator]

  Unde sunt dosarele foștilor conducători comuniști ?
  Trepădușii cizmarului, au furat și nimeni nu scoate un cuvânt !
  Aceste dosare sunt “praf in ochii” pentru prostime.
  Adevărații hoți sunt liberi și chiar operează și conduce țara .
  Tot Secu la butoane !
 • 0 (8 voturi)    
  O precizare (Joi, 12 august 2021, 16:02)

  Azra [utilizator]

  Sa ne reamintim cine i-a fost nasul de botez al progeniturii pe care au aratat-o toate televiziunile din Romania: Traian Basescu, pe atunci presedinte al Romaniei. Deci iata conexiunile. A r trebui dati in urmarire la Interpol, spre capturare, amandoi acesti infractori.
  • -3 (5 voturi)    
   Ehei...............a doua precizare......... (Joi, 12 august 2021, 17:09)

   Torquemada13 [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Sa traiti bine (Petrov) !
 • +1 (3 voturi)    
  E la Monte Carlo (Joi, 12 august 2021, 21:52)

  Fu Leng [utilizator]

  Unde primeste informari saptamanale de la SRI. La fel si Ghitza.
 • +2 (2 voturi)    
  Sunt mulți mai mulți fugari (Vineri, 13 august 2021, 8:37)

  niciolae [utilizator]

  I-ați uitat pe cei refugiați în "țara vecină și pretenă", Ungaria...
 • -1 (1 vot)    
  cred cã (Vineri, 13 august 2021, 9:05)

  GIXI [utilizator]

  Paul e la Paris. Ma duc sa-l caut prin Metrou
 • -1 (1 vot)    
  " Felicitari " (Vineri, 13 august 2021, 10:24)

  Ibit [utilizator]

  Justitiei si " serviciilor " !
  Nici o demisie ?
 • 0 (0 voturi)    
  Interesant (Vineri, 13 august 2021, 17:45)

  Observatory [utilizator]

  cum nu este menționat “liderul” Socialiștilor romani ?
  Abia ieșit de la pensiunea Rahova, probabil ca se odihnește int-o vacanța binemeritata, dar speram ca v-a reveni la conducerea țării ASAP .
  Iubite tovaraș, Boborul te așteaptă cu flori in gara sau aerogara…


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by