Poliţiştii de frontieră de la Albiţa au prins o femeie suspectată în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro din Franţa. În bagajele acesteia au fost descoperite bijuterii și ceasuri din aur şi suma de peste 4.000 de euro, ascunse în cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor.

bijuterii furateFoto: Politia de Frontiera

Femeia, în vârstă de 37 de ani, este cetățeancă a Republicii Moldova și se afla la bordul unui microbuz înmatriculat în R. Moldova, încercând să iasă din țară luni seară, conform unui comunicat transmis miercuri de Poliția Română de Frontieră.

În urma verificărilor, în bagajele femeii au fost descoperite bijuterii ascunse în recipiente cu ulei de motor şi în cutii cu cremă de mâini. Este vorba despre bijuterii în cantitate de 910 grame şi despre trei ceasuri din aur şi despre suma de 4.340 de euro.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că femeia era suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, în Franţa.

Ea a susținut că a sustras bijuteriile din casa unor cetăţeni turci la care fusese angată ca menajeră, cu intenţia de a le valorifica, întrucât aceştia i-ar fi datorat concubinului său suma de 20.000 de euro.

Polițiștii au confiscat bijuteriile și banii, iar femeia este cercetată.