Un tramvai a deraiat de pe şină, vineri dimineață, în Iași după ce s-a lovit de un autoturism care a vrut să întoarcă pe linia de tramvai. Șoferul nu s-a asigurat și a fost lovit violent de tramvaiul 11, care se îndrepta spre Pasajul Alexandru cel Bun, relatează Ziarul de Iași.

Interventia SMURD la Iasi (foto: ISU Iasi)Foto: Hotnews

Autoturismul s-a oprit pe peronul stației, iar șoferul a rămas încarcerat. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare şi unul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, relatează și Agerpres.

Şoferul în vârstă de 70 de ani a fost scos din autoturismul lovit de un tramvai și a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sf Spiridon".

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul este conştient, stabil, şi se află în evaluare la UPU după ce a suferit mai multe contuzii şi traumă toraco-abdominală.

Din înregistrările de pe camerele video din zonă se vede cum maşina, care circula pe acelaşi sens de mers, taie la un moment dat calea tramvaiului.