​​Premierul Florin Cîțu i-a scris un mesaj de susținere Larisei Iordache, după ce sportiva nu a putut intra în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice din cauza problemelor de la gleznă.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Fii puternică! Suntem alături de tine”, este comentariul scris de șeful Guvernului pe pagina de Facebook a Larisei Iordache.

Reacțiile comentatorilor nu s-au lăsat așteptate, mulți cerându-i socoteală premierului și acuzându-l că este fals.

„Cum anume îi sustineti? Poate doar moral, dar nici așa, că in rest nu sunteti în stare de nimic”, a scris un utilizator.

„Cata falsitate !!! Daca te durea de sportivi, primeau si federațiile bani mai multi , MTS - ul , M Educației , pentru cluburile școlare, construiati baze sportive pentru sportul de masă !”, a scris altul.

„Florin Cîţu lasă, boss... Cand revine in țară și dă de nivelul de trai ce l'ai adus tu țării, uita imediat olimpiada!”, este un alt comentariu.

„Florin Cîţu Ar fi bine dacă ati fi alături de ea asa cum sunteți alături de cei cu pensii speciale”, a comentat altcineva.

„Florin Cîţu cum sustineti ? Va rog nu mai incercati sa va asociati imaginea cu sportivii deoarece nu ati facut nimic pentru ei , nici dumneavoastra nici ministerele nici cei care au fost la guvernare inaintea dumneavoastra si nici cei care vor veni”, a scris un alt utilizator.