​În cursul nopții CFR Infrastructură a finalizat lucrările la linia de contact în zona unde în noaptea de miercuri spre joi s-au ciocnit două marfare. După ce joi s-a circulat doar cu diesel și mai multe trenuri au acumulat ore de întârzieri, acum se poate circula cu locomotive electrice pe intervalul Fetești - Bărăganu, pe firul I, dar și pe trei linii din stația Fetești.

Tren sezonier la MangaliaFoto: Hotnews

Ce spune CFR Infrastructură

În cursul nopții, la ora 02.15, s-au finalizat lucrările de remediere la linia de contact, a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică, fiind astfel reluată circulația cu locomotive electrice pe intervalul Fetești - Bărăganu, pe firul I, dar și pe trei linii din stația Fetești.

Astfel, de la ora 02.15, pe firul I între stațiile Fetești - Bărăganu (și retur), toate trenurile de călători circulă doar cu locomotivele electrice (deci nu mai este nevoie de cea de a doua locomotivă - Diesel), întârzierile in graficul de circulație pe Magistrala Bucuresti- Constanta reducându-se în prezent la 10 - 15 minute.