Traficul rutier va fi restricționat joi, 29 iulie, pe mai multe artere din centrul Capitalei, pentru că în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar va avea loc o ceremonie militară, de Ziua Imnului Naţional al României.

Trafic dat peste cap in BucurestiFoto: Captura video

Conform Primăriei Capitalei, joi, traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

  • întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:00-10:00, pe Calea Victoriei, între intersecţia cu str. Ion Câmpineanu şi intersecţia cu b-dul Regina Elisabeta;
  • întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 06:00-10:00, pe str. Constantin Mille;
  • întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:30-10:00, pe b-dul Regina Elisabeta - banda 1, între intersecţia cu Calea Victoriei şi intersecţia cu str. Actor Ion Brezoianu (pe sensul de mers către str. Actor Ion Brezoianu).
  • Pentru momentul intonării Imnului Naţional, circulaţia rutieră va fi oprită timp de 5 minute pe b-dul Regina Elisabeta, între str. Academiei şi str. Ion Brezoianu.
  • Totodată, vor fi rezervate parcările de pe b-dul Regina Elisabeta şi str. Constantin Mille situate în apropierea Cercului Militar Naţional începând cu data de 28 iulie 2021, orele 22:00 şi până la încheierea ceremoniei.

Reamintim că în urmă cu o săptămână mai multe străzi și bulevarde din zona de Nord a Capitalei au avut traficul rutier aproape paralizat, în urma restricțiilor de circulație impuse ca urmare a organizării la Arcul de Triumf a defilării militare care marca încheierea misiunii Armatei României în Afganistan.