Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara au găsit o cadă abandonată, alături de alte gunoaie, într-o parcare de pe DN 69, între Arad şi Timişoara. Ei spun că de două ori pe săptămână adună zeci de saci cu deşeuri lăsate de şoferi.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Facem salubrizare în parcări de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, pe toată reţeaua de drumuri naţionale. Se strâng zeci de saci de deşeuri de fiecare dată.
  • Din păcate, unii cetăţeni aleg să arunce lucrurile pe care nu le mai folosesc în parcările de pe drumurile naţionale. De data aceasta, s-a găsit o cadă, deseori găsim anvelope uzate, alteori televizoare vechi, obiecte sanitare, mobilier, saltele, borcane cu murături sau chiar trofee de vânătoare.
  • Le amintim şoferilor că parcările nu sunt locuri de depozitare pentru asemenea obiecte", a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al DRDP, Alina Sabou.

Găsirea unei căzi printre gunoaiele de pe marginea drumurilor este o premieră pentru angajaţii DRDP, care au transmis şi un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei: "Noi curăţăm, tu păstrează! Drumul nu este coş de gunoi".