Locuitorii Sectorului 3 al Capitalei vor rămâne fără apă caldă de marți și până vineri seară. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat că vor avea loc lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00", a transmis Termoenergetica, printr-un comunicat de presă.

Compania spune că lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire, și este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

Conform sursei citate, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea eventualelor probleme, iar pentru informaţii suplimentare bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.