Bărbatul care a fost amendat, joi, cu suma de 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plaja din Saturn, este cercetat în patru dosare penale pentru infracţiuni la Codul rutier, săvârşite în ultimele cinci săptămâni.

Cu masina pe plaja de la SaturnFoto: Captura video

Potrivit News.ro, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că faptele respective au fost comise în perioada 13 iunie - 22 iulie, în Vama Veche, Constanţa şi Saturn.

„Referitor la bărbatul de 43 de ani din Bucureşti, sancţionat în cursul acestei dimineţi cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în staţiunea Vama Veche, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Saturn. În prezent, bărbatul se află la sediul Poliţiei municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunţe asupra măsurilor legale”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat, joi, cu privire la faptul că un autoturism aparţinând unui bărbat de 43 de ani, din Bucureşti, se află pe o plajă din staţiunea Saturn. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.