O femelă mistreţ şi cei trei pui ai ei şi-au făcut apariţia, miercuri seară, în staţiunea Sinaia, localnicii sunând la 112 pentru ca autorităţile să intervină şi să alunge animalele sălbatice. Mistreţii au fost îndepărtaţi de jandarmi.

mistretiFoto: Digi24

Conform datelor furnizate, joi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, un echipaj al Jandarmeriei a intervenit, miercuri seară, în urma unui apel 112, pentru înlăturarea unor mistreţi care intraseră într-un cartier din oraşul Sinaia, scrie News.ro. Este vorba despre o femelă şi cei trei pui ai ei.

"La faţa locului s-au prezentat o patrulă independentă de jandarmi şi o patrulă mixtă care prin folosirea semnalelor luminoase şi acustice au îndepărtat animalele în zona împădurită din apropierea oraşului”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Prahova.

Nu este prima dată când mistreţii îşi fac apariţia în localităţi, în zona de munte a judeţului Prahova. Astfel de acţiuni de îndepărtare a mistreţilor din zonele locuite au avut loc şi în alte oraşe şi comune din judeţ.