Doi politicieni din Republica Moldova s-au luat la bătaie în direct, într-un studio de televiziune, după o neînțelegere în timpul emisiunii. Incidentul s-a încheiat cu intervenția ambulanței pentru unul din ei, conform TV8.

bataie in direct intre doi politicieni din R Moldova, in timpul unei emisiuniFoto: Captura

Bătaia a avut loc în platoul postului Jurnal TV.

În emisie directă, membrul Partidului Schimbării Sergiu Tofilat l-a doborât la pământ pe fostul viceministru de Interne Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă.

Conflictul s-a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan "lepădătură”. Cosovan s-a ridicat de pe scaun, a luat un pahar cu apă și l-a stropit pe celălalt politician: "Nu mă fă lepădătură".

Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Dorin Chirtoacă, unul dintre invitații prezenți în platou, membru al partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a scris pe Facebook că a intervenit ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan.

"În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că <>", au transmis pe Facebook reprezentanții postului de televiziune Jurnal TV, în platoul căruia s-a iscat conflictul.