Sesizați de către mai mulți șoferi, poliţiştii au oprit duminică noapte un autoturism care circula haotic pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, iar în urma verificărilor au constatat că șoferul era sub influența stupefiantelor. Tot pe Autostrada Soarelui în aceeași noapte a fost prins un șofer care conducea cu permisul suspendat.

sofer care circula haotic pe A2, pozitiv la metadonaFoto: IGPR

Potrivit Poliției Române, duminică noapte poliștii au fost sesizați de către mai mulți șoferi că un bărbat circulă haotic pe Autostrada Soarelui. La ora 01.00, polițiștii de la autostrăzi au reperat în trafic, la kilometrul 47, un autoturism care circula haotic.

Șoferul, în vârstă de 22 de ani, din București, a fost condus în parcarea de la nodul rutier de la km 35, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a reieșit că ar fi consumat Metadonă, urmând să fie întocmit dosar penal.

Tot luni noapte și tot pe Autostrada Soarelui, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A2 s-au sesizat cu privire la modul în care circula un alt autoturism. Acesta a fost condus în aceeași parcare și s-a stabilit că șoferul, în vârstă de 31 de ani, avea permisul suspendat. În acest caz a fost întocmit dosar penal.