​​Termenul de înscriere în cadrul proiectului FHR HUB for Business Journalism se extinde până pe 21 iulie – ora 23.59. Ne dorim ca mulți jurnaliști să aibă parte de o experiență inedită și de o formare continuă în lumea jurnalismului economic, așa că am extins termenul limită. Freedom House România, alături de 11 publicații naționale centrale si locale a deschis înscrierile pentru FHR Hub for Business Journalism, o pregătire continuă pentru a păși în lumea jurnalismului economic.

Inscrieri la cursurile pentru jurnalism economic pana pe 21 iulie 2021Foto: FHR Hub

Programul se adresează mai ales studenților și tinerilor jurnaliști interesați care doresc să urmeze o carieră pe acest segment de jurnalism.

În cadrul sesiunilor de formare oferim: 1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare. 2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă. 3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

FHR Hub for Business Journalism este un proiect adresat tuturor studenților și tinerilor pasionați de jurnalism de business, dar și celor care au experiență în domeniu. Scopul proiectului este stimularea potențialului fiecărui candidat, de combatere a fenomenului știrilor de tip „fake news”, de promovare a jurnalismului independent.

Aflat la prima ediție, proiectul are la bază un mix de traininguri, sesiuni de storytelling și interviuri cu jurnaliști și personalități de renume din domeniul antreprenoriatului care, prin exemplele lor, vor contribui la perfecționarea abilităților participanților.

După încheierea perioadei de înscriere, candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu.

Link Instagram: https://www.instagram.com/hubforjournalism/

Link pagină Facebook: https://www.facebook.com/hubforbusinessjournalism