​​Alina Frâncu are 37 de ani, iar ultimii 9 și i-a petrecut fie zăcând în pat, în dureri groaznice, fie în spitale și clinici, încercând tratament după tratament. După ani de investigații, a primit diagnosticul pe care îl bănuia și care îngrozește o lume întreagă: maladia cronică Lyme. Sau boala cu 1000 de fețe, declanșată de o mușcătură de căpușă.

Boala i-a deteriorat articulațiile, mușchii și nervii. Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi și noapte nu le mai poate atenua. Mușchii gâtului sunt paralizați în proporție de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată.

Alinei îi este teamă că în curând își va pierde cu totul capacitatea de a înghiți și de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorii sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap și dureri ca de cuțit în spate, până la ceafă. Umflare, amețeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină - sunt alte simptome ale acestei crunte boli.

După ce reușește să adoarmă cu somnifere, îi paralizează mâna dreaptă și picioarele. Este greu de imaginat cum rezistă Alina de 9 ani cu această boală înfiorătoare... Alina și-a vândut tot ce a avut – afacere, apartament, mașină – pentru a acoperi costurile nenumăratelor investigații și tratamente pe care le-a încercat pe parcursul a 9 ani de chin. Pe lângă spitalele din țară, a fost și în clinici private din Italia, Turcia și Germania, dar fără folos. Acum, Alina locuiește singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici. Din cauza lipsurilor financiare, nu reușește să mențină o dietă alimentară corespunzătoare.

Durerii fizice i se adaugă suferința că este lăsată singură de familie și că este lipsită de sprijin. Ceva trebuie să se schimbe! Ce ar mai putea-o salva pe Alina? ne întrebăm. Salvarea există și constă într-un tratament la o clinică din Germania, în valoare de 36.000 euro. Împreună putem strânge această sumă și îi putem reda Alinei viața și bucuria de a trăi! Alina a fost instructor de fitness și dorința ei este să se întoarcă în sală! Ajutorul nostru, al tuturor, este vital! Urgent. Mulțumiri din inimă!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele tinerei -FRÂNCU