Un nou accident în lanț s-a produs vineri pe Autostrada Soarelui, de data aceasta pe sensul spre București, în zona localității Medgidia. Conform reprezentanților Serviciului de Ambulanță Constanța, 10 persoane au suferit traumatisme minore.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zece persoane implicate în accidentul produs în jurul prânzului au suferit răni minore şi, în primă fază, refuză transportul la spital, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici, conform Agerpres.

Centrul Infotrafic a anunţat că în accident au fost implicate 3 mașini.

Traficul rutier este restricţionat pe banda a doua, circulându-se prin dirijare pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

Inițial, Direcția de Drumuri și Poduri Constanța, anunța că în accidentul produs pe Autostrada A2, km182+600, pe sensul de mers spre București, au fost implicate 5 autovehicule.

În accident au fost rănite ușor două persoane.

Reamintim că zeci de mașini în care se aflau peste 150 de oameni au fost implicate vineri dimineață într-un carambol pe Autostrada Soarelui. Accidentul în lanț a avut loc în condițiile în care, dimineață, în zonă era o ceață densă, iar în urma acestuia 16 persoane au fost duse la spital. Traficul a fost blocat complet timp de mai bine de 3 ore pe sensul spre mare.