Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, şi este în stare de semiconştienţă, după un accident cu parapanta produs în judeţul Neamţ. Bărbatul este din Bacău şi făcea un zbor de agrement.

Zbor cu parapantaFoto: USER UPLOADED

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamţ, potrivit News.ro

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

”Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană a căzut cu o parapantă în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM”, a transmis, sâmbătă, ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat, semiconştient, care a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM şi este transportat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.