Liniștea persoanelor care se relaxau, marți seară, la terasele din centrul Timișoarei a fost stricată de un scandal, izbucnit între mai multe persoane. Conflictul a degenerat și s-a ajuns la scaune aruncate, fiind nevoie de intervenția poliției, care a identificat trei persoane și a deschis un dosar penal, potrivit

Scandal in TimisoaraFoto: Captura YouTube

tion.ro.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30. Potrivit sursei citate, în scandal au fost implicate mai multe pesoane de etnie romă care, după un schimb de replici aprins, au început să arunce cu scaunele de pe terasă.

„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi (…) am avut cea mai seară de cacao în Piața Victoriei. Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun… asta-i capitala culturală europeană?!”, a scris o timișoreancă pe Facebook.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea tuturor celor care au participat la scandal.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.