Pompierii din Ialomiţa fac căutări în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, unde o maşină a căzut în apă. Un bărbat s-a salvat, însă doi nu au mai putut ieşi, transmite News.ro.

Cautare masina cazuta in DunareFoto: ISU Ialomita

Potrivit ISU Ialomiţa, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre aceştia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi 2 au rămas captivi în interior.

Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare şi în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică imediat cum s-a luminat.

În sprijin, au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Până la ora publicării acestei știri cei doi bărbaţi nu au fost găsiţi.