Prin lansarea conceptului unic de Clinică Medicală Mobilă, MedLife este prezent acum și la evenimentele publice organizate de către autorități, dar și instituții private, pentru a asigura vaccinarea împotriva COVID-19, dar și pentru a oferi servicii medicale dedicate. Duminică, 4 iulie, în Piața Sfatului din Brașov, va avea loc Maratonul de Vaccinare COVID “Liber la vaccinare. Liber la sănătate”, iar echipa de specialiști medicali MedLife va fi prezentă, în intervalul 10:00 – 20:00, pentru a asigura vaccinarea brașovenilor și a locuitorilor din împrejurimi.

Clinica Medicala Mobila MedLifeFoto: MedLife

Prin Clinica Medicală Mobilă, MedLife și-a propus să răspundă numeroaselor nevoi venite din partea instituțiilor, companiilor sau organizațiilor, care vor să ofere servicii medicale dedicate oamenilor din colectivul lor, fără a fi necesară relocarea sau deplasarea acestora.

Totodată, grupul MedLife a sprijinit întotdeauna eforturilor susținute de către autorități în ceea ce privește creșterea ratei de vaccinare, și datorită programului de vaccinare COVID-19 desfășurat direct la sediul companiilor, prin echipe medicale mobile și centre fixe, a reușit să imunizeze zeci de mii de români.

Ce se poate face prin Clinica Medicală Mobilă MedLife?

Clinica medicală mobilă MedLife are dotări de top și include două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare, o sală de așteptare și un grup sanitar. Echipa medicală poate evalua starea de sănătate a comunităților sau angajaților din zona respectivă prin consult clinic, analize de laborator eliberate în maximum 15 minute, explorări funcționale în zona de pneumologie, oftalmologie sau ORL, dar și consultații de specialitate, în funcție de nevoi și cerințe. Clinica este amenajată într-un container expandabil, instalat pe un șasiu tractabil, astfel încât întreg ansamblul poate fi relocat rapid într-o altă zonă unde este nevoie de servicii medicale.

De altfel, prin Clinica Medicală Mobilă MedLife se pot pune în practica și o gamă largă de proiecte, cum ar fi: maratoane dedicate sănătății organizate de către companii sau instituții pentru comunitățile lor, evaluări medicale specifice pe anumite specialități, proiecte medicale educative pentru adulți sau copii ș.a.m.d..

Unitate mobilă de medicina muncii pentru abonații MedLife

Suplimentar, noua clinica mobilă va putea oferi și servicii de medicina muncii la sediul companiei în orice oraș din țară. Compania își dorește să vină în întâmpinarea clienților cu soluții care să sprijine nevoile lor, iar noul concept reprezintă încă o dovadă în acest sens. Prin clinica medicală mobilă, vor putea fi oferite servicii integrate de imagistică, recoltare analize medicale și evaluare multidiscipliară la sediul oricărei companii din țară.