Actorul George Mihăiță s-a ales miercuri cu un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, după ce, beat fiind, a intrat cu mașina într-un alt autoturism oprit în refugiul STB.

George Mihaita prins beat la volanFoto: Captura YouTube

În jurul orei 21.20, actorul George Mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe Bulevardul Basarabia, a pierdut controlul volanului și a izbit violent o dubă oprită în refugiul STB. Ambele autoturisme au fost avariate, scrie România TV.

În urma testului cu aparatul etilotest, George Mihăiță rezultatul fiind a fost 1.05 mg/l. Poliţiştii l-au dus la INML pentru a i se preleva probe biologice pentru a stabili cu exactitate alcoolemia.

Actorul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Din ce spun martorii, ar fi avut viteză şi ar fi condus haotic.

George Mihăiţă este, începând cu anul 2000, directorul Teatrului de Comedie din București. Actorul a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”