Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, în timp ce mama lui a fost descoperită moartă în acelaşi apartament din Constanţa. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, descoperirea a fost făcută vineri dimineaţă, scrie News.ro. Femeia, în vârstă de 48 de ani, nu mai răspundea la telefon de joi seara, iar apropiaţii săi au anunţat la 112.

Anchetatorii au intrat în locuinţa de pe strada Badea Cârţan din Constanţa şi au găsit un tânăr de 18 ani, spânzurat. De asemenea, mama lui era decedată, fiind întinsă pe jos în locuinţă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs cele două decese.

Băiatul era baschetbalist al echipei de juniori CSS 1 Athletic din oraş

Tânărul, Radu Ivănescu, era jucător al echipei de juniori din Constanța CSS 1 Athletic, scrie News.ro.

  • ”Suntem alături de familia greu încercată a gladiatorilor de la CSS 1 Athletic Constanţa. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată şi anume că suntem mai puţini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet şi ne vom aduce aminte de momentele din teren şi din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanţe”, a transmis clubul de seniori de prima ligă BC Athletic Constanţa, alături de mai multe fotografii cu echipa de juniori şi una a baschetbalistului Radu Ivănescu.