Premierul Florin Cîțu crede că e simplu să convingă "niște colegi" să-l susțină pentru șefia PNL, în condițiile în care a "convins o Românie să fiu prim-ministru". Declarația a fost făcută joi, la Alba Iulia, după o întâlnire cu filiala locală a PNL. Reamintim că de câteva săptămâni, Florin Cîțu este într-o continuă campanie pentru a strânge susținători în partid.

Florin Citu, in vizita in AlbaFoto: Captura

În calitate de premier își găsește săptămânal motive pentru a efectua vizite prin țară, ocazii cu care are și întâlniri politice cu șefii filialelor PNL. Reamintim că premierul este desemnat de președinte, în urma unor discuții politice cu partidele parlamentare, nu este ales de "o Românie".

„Am discutat şi partea politică. Vă daţi seama, cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, să fiu susţinut de coaliţie, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNL", a afirmat Cîțu, după vizita din Alba-Iulia.

Acesta susține că s-a dus la Alba Iulia pentru a fi aproape de acești colegi. "Tot am venit aici să fiu aproape de ei, pentru că am venit să le prezint puţin despre PNRR, despre fonduri europene, despre buget, surse de finanţare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia cum îi va convinge pe colegii din partid să îl voteze la şefia PNL", a mai afirmat Cîțu.