O femeie de 23 de ani a fost ucisă marți de concubin într-o locuință din Sectorul 6 al Capitalei, la crimă asistând fiica de 4 ani a tinerei, dar și mama victimei. Bărbatul care a înjunghiat-o a fugit și a fost găsit ulterior mort, spânzurat, în altă locuință.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 15.47 Bărbatul a fost găsit spânzurat de polițiști în altă locuință decât cea în care și-a ucis concubina. ”Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situații”, transmit autoritățile.

Conform unor surse judiciare citate de News.ro, femeia a fost ucisă în faţa mamei sale şi a fiicei de 4 ani. Bărbatul avea antecedente penale, executând în trecut o pedeapsă cu închisoarea pentru tâlhărie.

-------------

Primele informații date de poliție.

”Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”