Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie într-un club din Iași. Ei s-au lovit cu pumnii și picioarele și au aruncat cu obiecte, inclusiv cu scaune, iar Poliția a anunțat că a reținut patru persoane.

Din primele informaţii, conflictul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce câţiva tineri au pipăit o fată care dansa, scrie Ziarul de Iași. Tânăra i-a spus prietenul ei, care era la masă cu alţi bărbați. Cele două grupuri de tineri au început să se bată. S-au lovit cu pumnii și picioarele și au aruncat inclusiv cu scaune.

Imaginile cu bătaia generală au apărut în spațiul public, iar Poliția Iași a anunțat că au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.

"În urma verificărilor (...) s-a stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan. (...) A fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a transmis Poliția Iași. În urma conflictului au fost reținuți patru bărbați.