În București, de luni dimineață până marți dimineață vremea va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă, anticipează Administrația Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru Capitală.

ploaie BucurestiFoto: Hotnews

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Pot fi cantități de apă mai însemnate și condiţii de grindină.

Vântul va sufla slab şi moderat, posibil cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 21...23 grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

Începând de marți dimineață și până miercuri seară, vremea se va încălzi, dar va fi în continuare în general instabilă. Cerul va avea înnorări pe parcursul după-amiezilor și al serilor când vor fi averse posibil mai însemnate cantitativ și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade marți (15 iunie) și se va situa în jurul a 27 de grade miercuri (16 iunie). Minima termică va fi de 14...15 grade.