​O viață frumoasă de copil curat și plin de energie s-a transformat într-un chin aproape zilnic pentru Alexandra Adinaev. În octombrie, anul trecut, fetița de 3 anișori a început să aibă dereglări de mers, tremur la mânuțe, dureri de cap și stări de vomă fără un motiv vizibil. Medicii au constatat că are o tumoră teratoidă rabdoidă de gradul 4, un tip de cancer rar și foarte agresiv. Din acel moment, a trecut prin zeci de ședințe de radioterapie, o operație pentru hidrocefalie (lichid în cutia craniană), iar acum câteva zile a suportat și a doua ședință de chimioterapie.

Ajutor pentru Alexandra AdinaevFoto: Hotnews

Cheltuielile implicate pentru a o salva pe Alexandra sunt de neconceput pentru o mamă cu 3 copii - 46.000€. De la debutul campaniei, am reușit să strângem aproape 16.000€, deci ar mai fi nevoie de 30.000€.

"Eu nu îmi permit să strâng atâția bani, mai am doi copii, doi băieți de 8, respectiv 6 ani, și trăiesc cu părinții bătrâni. Vă rog mult, ajutați-mă să-mi salvez fetița!", ne-a implorat Tatiana Adinaev.

Situația în care se află această mamă este una critică. E legată de mâini și de picioare din punct de vedere financiar și disperă la gândul că ar putea-o pierde pe Alexandra. Ar fi păcat să nu îi fim alături în această grea încercare.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” e o speranță în plus de supraviețuire pentru copila de 3 anișori. Împreună putem învinge din nou cancerul și putem reda bucuria într-o familie greu încercată de suferință și sărăcie. Donează și tu pentru Alexandra Adinaev!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele pacientului ADINAEV