Un microbuz care ducea copii la şcoală a fost implicat, joi dimineaţa, într-un accident, în Aninoasa, iar şoferul şi un alt adult au murit, iar cinci minori sunt răniţi uşor, conform unor surse din IPJ Dâmboviţa, citat de Agerpres.

112Foto: Agerpres

UPDATE 09.34 Nouă copii au ajuns la spital în urma accidentului, şase dintre aceştia fiind duşi cu ambulanţe, iar trei cu alte mijloace de transport, informează ISU Dâmboviţa.

Se pare că şoferul microbuzului nu s-a asigurat la ieşirea în DN 71, s-a ciocnit cu un autoturism, iar microbuzul s-a răsturnat.

"Asigurare zonă accident în Aninoasa, între un autoturism şi un microbuz. Intervin Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Pucioasa un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD", informează ISU Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc la intrarea în Aninoasa dinspre Pucioasa, a precizat la Digi24 Gabriel Gîtej de la ISU Dâmbovița.

La fața locului, echipajele de pompieri au constatat că persoanele încarcerate erau decedate, iar cei 9 copii erau deja evacuați din autovehicul și se aflau la vreo 200 de metri de locul accidentului.

”Toți copiii sunt în stare bună”, a adăugat acesta.