Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut marți mai multe percheziții la traficanți de droguri și au confiscat 1,2 kilograme de heroină și aproape 6 kilograme de cannabis. Potrivit unor surse judiciare, când poliţiştii au ajuns la apartamentul unui traficant, acesta a aruncat pe geam un rucsac plin cu heroină, care a căzut la picioarele poliţiştilor aflați lângă imobil.

rucsac plin cu heroinaFoto: Politia Romana

DIICOT și Poliția Română au anunțat marți că au fost făcute percheziții domiciliare la locuințele unor persoane care vindeau droguri de risc și mare risc, preponderent în București.

În urma a cinci percheziții făcute în cartierul Ferentari, anchetatorii au confiscat 1,2 kilograme de heroină și suma de aproape 6.000 de lei. Drogurile ar fi urmat să fie vândute către consumatori din sectorul 5 al Capitalei, spun procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

De asemenea, a fost prins în flagrant un bărbat care ridica de la o firmă de curierat un colet provenit din Spania, care conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis. Ulterior, anchetatorii au făcut 2 percheziții domiciliare în București la locuințele bărbatului, de unde au ridicat alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

Cei trei au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc, trafic intern şi internaţional de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării. Ei urmează să fie duși la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, când poliţiştii au ajuns la apartamentul unui traficant, acesta a aruncat pe geam un rucsac plin cu heroină, care a căzut la picioarele poliţiştilor aflați lângă imobil.