Un bărbat de 60 de ani din Craiova este cercetat de poliţişti după ce şi-a bătut soția și soacra, iar apoi le-a sechestrat în apartament. Cele două femei au fost scoase din casă de către poliţişti, care au folosit o scară pentru a intra în apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc din municipiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Poliției Dolj, citat de Agerpres, poliţiştii Secţiei 3 din Craiova au fost anunțați de un bărbat de 54 ani că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară.

La faţa locului au mers şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar forţele de ordine au luat hotărârea să pătrundă în locuinţă.

"Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopţii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei", mai spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, unde a rămas internat.