Şoferul unui autoturism şi pasagera din maşină au scăpat cu viaţă, sâmbătă, după ce au sărit din mers din automobilul care a fost cuprins de flăcări în timp ce rula între Orţişoara şi Giarmata, în judeţul Timiş, iar frânele nu au mai funcţionat, relatează Agerpres.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

„Cele două persoane care se aflau în maşină le-au transmis pompierilor că au sărit deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor şi au rămas fără frână. Cele două persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, bărbatul de 23 de ani suferind un traumatism cranio-cerebral deschis, iar pasagera de 17 ani - escoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi superioare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Echipajele ISU Timiş au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, pe autostrada A1, pe sensul Orţişoara - Giarmata.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de lucru Pişchia, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara şi o ambulanţă SAJ.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism.

Ulterior, incendiul a fost lichidat, dar maşina a fost afectată în proporţie de aproximativ 90%.