​glo™ introduce pe piața dispozitivelor de încălzit tutun un nou device șic, menit să îi facă pe utilizatori să se bucure de tutun într-un mod diferit. glo™ hyper+ este un dispozitiv care folosește tehnologia de încălzire a tutunului, care permite utilizatorului să își aleagă intensitatea fiecărei sesiuni. Cum? Prin simpla apăsare a unui buton.

glo hyper +, cel mai nou dispozitiv cu potențial de risc redus de pe piațăFoto: glo

Noul glo™ hyper+ nu se lasă mai prejos nici la capitolul design. hyper+ are un aspect nou, premium, oferit de materialele metalice, care se potrivește cu siguranță oricărui stil.

Modul Boost al noului device glo™ permite utilizatorului să controleze intensitatea fiecărei sesiuni de fumat prin simpla apăsare a unui buton. Astfel, device-ul trece de la modul Standard la Boost, îmbogățind experiența hyper+, iar din acest motiv și nu numai, glo™ hyper+ se potrivește oricărui gust.

Noul glo™ hyper+ oferă o tehnologie ce permite încălzirea rapidă a consumabilului, astfel că pentru a te bucura de experiența glo™ nu ai nevoie decât de 15 secunde pentru modul Boost și de 20 de secunde pentru modul Standard.

În plus, hyper+ permite utilizatorului să se bucure de 3 sesiuni fară întrerupere și până la 20 de sesiuni la o singură încărcare.

Vrei să fie al tău?

Poți comanda noul device pe glo.ro sau de la partenerii glo (https://glo.ro/store-locator.)

Bucura-te de câteva oferte hyper-speciale pe glo.ro. Află mai multe aici.

Despre glo™

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.