Deputatul arădean Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan care a murit după ce i-a explodat mașina, spune că este ”șocat și îndurerat” de decesul bunicului copiilor săi.

Deputatul Sergiu Bilcea (facebook)Foto: Hotnews

”Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat şi iubit de Alexandra şi Vlad (n.r. copiii lui Sergiu Bîlcea), care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie. În aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată al familiei Crişan”, a scris deputatul liberal pe pagina sa de Facebook

Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, declarau, pentru Agerpres, surse din rândul anchetatorilor.

Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes, potrivit aradon.ro.

Ioan Crișan este tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte. Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.