Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de o dubă în timp ce încerca să traverseze soșeaua, la Horezu.

HotNews.roFoto: Hotnews

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversează strada neregulamentar, alături de alte persoane, conform știrilorprotv.ro. A ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii, dar s-a întors și a încercat să traverseze din nou. Pe șosea venea însă, cu viteză, o dubă, iar șoferul n-a reusit sa-l evite.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste "Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

"Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată", a transmis pe Facebook Centrul Creației Vâlcea.