Micile bucurii fac viața să merite trăită. Fericirea se află în lucrurile mici. Nu îți trebuie mult ca să fii fericit... Le-am auzit cu toții de-a lungul timpului, iar circumstanțele în care ne găsim la un moment dat ne confirmă că toate aceste vorbe sunt adevărate.

Cosmina BălășescuFoto: Hotnews

Spre exemplu, ne costă între 4 și 8 euro să putem viziona, timp de o lună, filme artistice ca la cinematograf, direct la noi acasă. Atât e tariful unui abonament la un serviciu de video streaming. Ne face mai fericiți să avem acest confort după o zi sau o săptămână grea de muncă.

Dar dacă am da doar 2€ și am salva o viață? N-am fi și mai fericiți? Nu ne-ar împlini și mai mult gândul că cineva a primit o nouă șansă?

Un SMS cu textul „Cosmina” la numărul 8832 costă doar 2€, jumătate din costul unui abonament la Netflix, dar poate însemna salvarea Cosminei Bălășescu, o fată diagnosticată cu o formă agresivă de cancer.

Medicii din țară sunt depășiți de situația ei medicală și i-au recomandat să meargă în străinătate, dar acolo i se cer 94.000 de euro pentru a fi operată și tratată. Având în vedere că singurul întreținător este tatăl, care lucrează în Italia ca grădinar, e lesne de înțeles nevoia disperată de ajutor financiar a Cosminei.

2€ e o sumă mică dar cu un potențial uriaș. Un SMS cu textul „Cosmina” la numărul 8832 poate face diferența dintre viață și moarte pentru această tânără lovită dur de boala nemiloasă.

Fă-ți și tu o mică bucurie azi și trimite mesajul care poate salva o viață. Fii chiar tu cel care o scapă pe Cosmina de la un destin tragic!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ COSMINA

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele pacientei-BALASESCU