Activitatea Centrului de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei a fost oprită, miercuri, la ora 15.30, din cauza unei defecţiuni la reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, informează News.ro. Decizia a fost luată pentru a nu se crea o aglomeraţie de maşini, fiind folosite doar dozele pregătite deja pentru administrare. Joi, programul va fi cel obişnuit, între orele 8.00 şi 20.00.

drive thruFoto: Hotnews

"În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14:30, ca urmare a unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei", a anunţat, într-un comunicat de presă, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Ca urmare, a fost anunţat dispeceratul Enel, care a confirmat trimiterea unei echipe pentru remedierea defecţiunii.

"Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15:30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare", a precizat ASSMB.

Miercuri, până la momentul opririi activităţii, au fost imunizate 341 de persoane.

Potrivit sursei citate, joi, activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va derula conform programului obişnuit, 08:00 - 20:00.