Un echipaj al Poliției Locale Deva a surprins în flagrant, marți 11 mai 2021, o persoană care arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din lucrări de construcții pe un teren agricol aflat la marginea municipiului Deva, informează pagina de Facebook a primăriei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii i-au dat bărbatului o amendă contravențională în valoare de 5000 lei pentru încălcarea legii și au anunțat și Garda de Mediu Hunedoara care a venit la fața locului și a aplicat o amendă de 15.000 de lei și a confiscat și autoutilitara care face obiectul contravenției.

Bărbatul a fost obligat să reîncarce deșeurile abandonate pe câmp în autoutilitară și a fost condus la locul legal de depozitare a deșeurilor provenite din construcții.

Potrivit sursei citate, este a doua oară în decurs de aproape o lună de zile, când polițiștii locali surprind în flagrant persoane care depozitează ilegal deșeuri.

Poliția Locală Deva supraveghează în continuare zonele din oraș unde au aflat că se depozitează frecvent deșeuri din construcții de către persoane sau firme care nu încheie contracte cu societăți autorizate și specializate în colectarea și transportul acestui tip de deșeuri, mai spune Primăria.