Castelul Bran găzduieşte, începând de vineri, maratoane de vaccinare anti-COVID-19 cu doze Pfizer/BioNTech, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vaccinarea se va face cu echipă medicală mobilă, fără programare, iar parcarea va fi gratuită, în imediata vecinătate a imobilului.

Potrivit reprezentanţilor Castelului, citați de Agerpres, spaţiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecţional şi este structurat astfel: camera de aşteptare, cameră recepţie / înregistrare, cameră vaccinare, camera observaţie post vaccinare, cameră personal medical.

Intervalul de funcţionare a centrului de vaccinare este: vineri, între orele 14:00 - 20:00; sâmbătă, de la 10:00 la 20:00, şi duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

Beneficiarii vor primi o ''diplomă de vaccinat la Castelul Bran'' şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Bran.