Un preot din Călăraşi a fost reclamat la poliţie şi a fost şi audiat într-un dosar de corupere sexuală, după ce a fost înregistrat, în timpul unei spovedanii, spunându-i unei adolescente de 14 ani că o place de mai mulţi ani şi că între ei este "o dragoste mai din priviri”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Preotul, din parohia Curcani, judeţul Călăraşi, a fost reclamat la poliţie de către mama fetei după ce i-ar fi făcut avansuri adolescentei chiar în timpul spovedaniei, scrie news.ro. În urma reclamaţiei, care a fost depusă sâmbătă, Poliția Călăraşi a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de corupere sexuală, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că preotul are 45 de ani și este tatăl a doi copii. El a fost deja audiat, la fel şi fata şi mama acesteia. Dosarul va fi trimis Parchetului Judecătoriei Olteniţa.

Într-o înregistrare apărută pe reţelele sociale se aude cum bărbatul îi spune fetei de 14 ani:

  • "Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? E o dragoste aşa, mai din priviri.
  • Acum doi ani sau acum trei ani, când ţi-am zis ţie că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lu.. Poate ai auzit şi tu! Bine, tu eşti copil, dar... na. Şi-am zis aşa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuşi. Parcă mă face să mă uit. Nu ştiu, ochii...”.

Copila răspunde monosilabic, fiind vizibil încurcată de spusele preotului.