​Un copil de 11 ani riscă să își petreacă tot restul vieții într-un scaun cu rotile din cauza unei afecțiuni cumplite. În urmă cu mai bine de doi ani, după nenumărate analize și teste genetice, Eduard Radu a fost diagnosticat cu distrofie musculară. Vorbim de un băiețel de 11 ani, care ar trebui să aibă o copilărie și un viitor plin de oportunități de creștere, însă situația lui poate să fie contrară așteptărilor noastre.

Eduard RaduFoto: Hotnews

Boala îi atacă mușchii și o face rapid, ca și când s-ar grăbi să-i ia independența de a merge pe propriile picioare, de a se descurca singur în viață. Eduard are nevoie urgentă de ajutor pentru a lupta cu nemiloasa boală! Dosarul lui medical a fost acceptat la Spitalul „Sant Joan de Déu” din Barcelona, unde poate beneficia de un set de proceduri avansate de recuperare, astfel încât să nu ajungă imobilizat la pat.

Din nefericire, costurile sunt mult prea mari pentru posibilitățile familiei. Casian și Vasilica Radu nu își permit să achite aproape 21.000€ pentru fiul lor, căci ea e asistent personal, iar el lucrează ca șofer. De aceea, ne-au scris și ne-au rugat din tot sufletul să le întindem mâna de ajutor care poate face o diferență reală în viața lui Eduard.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna mai puțină suferință pentru băiețelul de 11 ani, orice sumă îi poate oferi mai mult timp pentru a se bucura de copilărie, înainte ca boala să-l maturizeze forțat și să-i umple sufletul de amărăciune. Pentru noi e vorba de bani, pentru el e vorba de viață, de sănătate, de un viitor mai bun.

Eduard are nevoie de noi. Haideți să-i fim alături în această grea lovitură a sorții!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982 Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului -RADU