Un bărbat din cartierul Ferentari și-a omorât soția și apoi s-a lăudat unui vecin cu fapta sa. Atacatorul a fost prins de polițiști după câteva ore, informează Sindicatul Europol. Potrivit sindicatului, în momentul prinderii, bărbatul încă mai avea urme de sânge la mână, dar și arma crimei asupra sa.

Barbat si-a ucis sotiaFoto: Europol

Potrivit Sindicatului Europol, bărbatul și-a omorât soția dintr-un acces de furie și cel mai probabil fiind sub influența alcoolului.

”După ce și-a ucis cu sânge rece soția, bărbatul l-a sunat pe un vecin să se laude. În această după amiază în cartierul Ferentari, un bărbat și-a omorât soția într-un impuls de nervozitate și cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool. Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că și-a ucis soția”, scrie pe Facebook Sindicatul Europol.

”La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secției 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână. Polițiștii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuțit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a și săvârșit fapta și l-au condus la unitatea de poliție în vederea predării acestuia către Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei”, mai arată sindicatul.

În orele ce urmează bărbatul va fi prezentat pentru reținere și ulterior se va solicita și mandat de arestare.

Poliţia Capitalei anunţa, potrivit News.ro, că un bărbat a sunat la 112 pentru a sesiza că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a plecat.

”Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.