Cele două cluburi dn Mamaia, amendate în 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă cu câte o amendă de 2.000 de lei. De asemenea, doi turişti din Vama Veche au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei deoarece nu purtau mască.

Mamaia litoral 1 mai 2020Foto: Hotnews

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cele două cluburi din Mamaia care în 1 Mai au fost sancţionate pentru că nu se respecta distanţa între mese au fost din nou sancţionate, informează News.ro

Noua amendă este de câte 2.000 de lei. Sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi pe terasele cluburilor nu respectau distanţa socială.

De asemenea, în Vama Veche, doi turişti au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei fiecare că nu purtau masca de protecţie. Alţi 22 de turişti au primit avertisment pentru că nu aveau masca de protecţie.

Cele două cluburi din Mamaia au primit şi în 1 Mai câte o amendă de 6.000 de lei fiecare deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele de la terase.