O șoferiță a lovit trei persoane și trei mașini pe o stradă din municipiul Roman, accidentul având loc când femeia de 60 de oameni a vrut să iasă din parcare, scrie Ziarul de Roman.

Accident RomanFoto: Captura YouTube

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit că o femeie de 60 de ani din Roman, în timp ce efectua manevra de ieșire dintr-o parcare fără a se asigura, a surprins și accidentat trei persoane și a avariat alte trei autoturisme.

Martori ai accidentului spun că femeia de la volan ar fi încurcat pedalele la ieșirea din parcare.

„În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 și 53 de ani, care au fost preluați de echipaje de ambulanță și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector de poliție Ramona Ciofu, ofițer de presă în cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

O femeie de 41 de ani a suferit o contuzie la genunchi, fiind externată, iar un bărbat de 52 de ani a suferit o fractură de gleznă, fiind internat în Secția Ortopedie a SMU Roman.

Cele mai grave răni le-a suferit o femeie de 51 de ani, diagnosticată de cadrele medicale cu hemoragie subarahnoidiană și fractură bază de craniu, pacienta fiind transferată cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, a precizat Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.