Premierul Florin Cîţu le răspunde, pe Facebook, unor tineri aflaţi la Vama Veche nemulțumiți că la ora 22.00 se dă stingerea.

Vama Veche, în pandemieFoto: Carina Hera

Conform unui material difuzat de ştirile Pro TV, câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

“Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost ok ca premier, dar vrem să ne distrăm şi noi. Credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier, vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, i-au transmis tinerii premierului.

Florin Cîțu a reacționat pe Facebook: ”Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”.

Vama Veche și-a primit din nou turiștii de 1 Mai, dar cu reguli de pandemie, astfel că la ora 22.00 s-au închis toate terasele, iar tinerii s-au retras la locurile de cazare. La ora 5.00, când carantina s-a ridicat, unii dintre ei s-au întors pe plajă, pentru a vedea răsăritul.

Poliția Județeană Constanța a anunțat sâmbătă că administratorii a trei terase din Vama Veche au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei deoarece numărul clienţilor depăşea capacitatea admisă şi nu era respectată distanţarea fizică.