Românii au început deja să plece în minivacanța de Paște, iar traficul s-a aglomerat și se circulă în coloană, joi seară, în mai multe puncte de pe autostrada A1, Valea Prahovei şi Valea Oltului

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform Centrului Infotrafic al Poliției Române, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, de la kilometrul 14, pe sensul de intrare în Capitală, este coloană de autoturisme de doi kilometri, iar pe sensul de mers către Piteşti valorile de trafic sunt în creştere.

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe DN 1, pe sensul de urcare spre Braşov, la Comarnic, Buşteni şi Azuga.

Trafic intens este şi pe DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea, în zona localităţii Bascov, judeţul Argeş, iar în judeţul Sibiu, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, între localităţile Tălmaciu şi Veştem, s-a format o coloană de autovehicule pe 5 kilometri.

Se înregistrează valori de trafic în uşoară creştere pe DN 2 Bucureşti-Buzău şi DN6 Bucureşti-Alexandria, pe sensul de ieşire din Capitală.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa sunt valori de trafic normale, cu un flux de 30-35 de autoturisme/minut şi nu există coloane nici în zona lucrărilor de la Podul Cernavodă (km 155-161), nici la staţia de taxare de la Feteşti (km144), precizează Infotrafic.