Turiștii care vor merge pe litoral în minivacanța de Paște se vor putea vaccina anti-COVID, fără programare, la Pavilionul Expozițional Constanța, a anunțat Prefectura.

Pavilionul Expozitional ConstantaFoto: Facebook

Conform sursei citate, la Pavilionul Expozițional Constanța vor fi două fluxuri de vaccinare unde turiștii se vor putea vaccina în perioada 30 aprilie - 3 mai, doar în baza cărții de identitate.

Turiștii vor putea face fie rapelul (dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze), fie prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință. La centrul din Constanța, vaccinul folosit la prima doză este Pfizer/ BioNTech, iar persoanele care vor face rapelul vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare.

În acest moment, județul Constanța are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expozițional Constanța. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. Până acum, în județul Constanța au fost administrate 231.004 de doze de vaccin, mai precizează Prefectura Constanța, pe pagina de Facebook.