Procurorii din Reghin au sechestrat maşina unui bărbat de 45 de ani, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat, măsura fiind dispusă întrucât individul a mai fost condamnat de trei ori pentru infracţiuni similare, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În cadrul acestui dosar penal s-a luat, de către procuror, măsura asiguratorie a sechestrului cu privire la autovehiculul folosit de inculpat la comiterea faptelor de care este acuzat, în scopul confiscării speciale acestui bun. Măsura asiguratorie s-a luat în considerarea faptului că inculpatul a mai fost condamnat de trei ori pentru comiterea de infracţiuni rutiere similare, alcoolemia avută de inculpat a fost foarte mare, 4,19 la mie la un interval de circa 40 de minute după ce a condus pe drumurile publice. Autovehiculul a mai fost folosit şi cu altă ocazie la comiterea aceluiaşi tip de infracţiuni (fapte pentru care inculpatul a mai fost condamnat definitiv în trecut)", a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, într-un comunicat de presă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, pentru fiecare faptă fiind prevăzută starea de recidivă.