Directorul unei școli din Titu este suspectat că începând din 2012 ar fi falsificat zeci de foi matricole, atestând în mod nereal că acele persoane ar fi urmat cursurile unor unități de învățământ, conform Poiliției Române. Instituția anunță că marți în acest dosar au loc 20 de percheziții domiciliare în București și în localități din Dâmbovița și Argeș.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției, au loc 20 de percheziții domiciliare în București și în localitățile Titu, Poiana, Sălcioara, Corbii Mari, Petrești, Cobia și Ciocănești, iar polițiștii vor pune în aplicare mai multe mandate de aducere.

Ancheta vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și uz de fals.

Conform sursei citate, în perioada 2012-2021 directorul unei unități de învățământ din orașul Titu ar fi falsificat, ar fi ajutat la falsificarea și ar fi folosit 24 de foi matricole aparținând unor persoane din București și din județele Dâmbovița și Argeș, atestând în mod nereal că ar fi urmat cursurile unor unități de învățământ. Totodată, în baza acestor documente, ar fi depus cereri pentru aceste persoane în vederea continuării studiilor la o altă unitate de învățământ.